Watermark1_edited.png
Sexy legs

Sex is deeper than a few inches of penetration. It's a mental thing. A soul dance. Make the mind lose it and the body will follow. Simple.

Over mij

Wie ben ik?

 

 

Feitelijk, niet meer of niet minder dan een ongedwongen vrouw. Open-minded en zonder taboes, doch niet verstoken van verstand. Een levendige, heldere geest, zo vrij als een vogel. Ik hou ervan mij te laten meeslepen door mijn partner, mij volledig overgeven aan het huidige moment, zonder remmen en zonder schaamte.

 

Ik zou hier een lijstje met ontelbaar veel kwaliteiten kunnen neerpennen, maar ik geloof graag dat u zelf in staat bent u een mening te vormen. Ik heb het lef niet te beweren dat ik de ideale gezelschap ben voor iedere man; ervan bewust zijnde dat er evenveel ideale dates bestaan als mannen op deze wereld.

Ik durf daarentegen garant te staan voor een passionele, authentieke date, een intens moment van geven en nemen tussen man en vrouw.

Als zelfstandige ondernemer ben ik volledig in orde met mijn statuut, ik beschik over een BTW -en ondernemingsnummer en betaal net als iedereen mijn belastingen. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast, maar het zorgt voor rust en veiligheid en dit is het me meer dan waard.

Dames die ervoor kiezen om dit stuk administratie over te slaan zullen zonder verrassing een stuk goedkoper hun diensten kunnen aanbieden. Ieder mag dat voor zichzelf uitmaken en ook u kan ervoor kiezen om met deze dames te daten. Mijn tarieven zijn wat ze zijn, te nemen of te laten.

 

 

 

 

Mijn Profiel

Sexy isn't always about boobs or butts. It's the way you walk, the way you talk, and the way you think.

Leeftijd: 48

 

Gewicht: 58 kg

 

Lengte: 1,63 cm

 

Haarkleur: bruin

 

Oogkleur: bruin

 

Cupmaat: B (bijgewerkt)

 

Intiem kapsel: driehoekje

 

Sexuele geaardheid: bisexueel

 

 

 

 
Sharon

Sharon

DSC04040

DSC04040

Mijn diensten zijn bedoeld voor nette, respectvolle heren, dames en koppels. 

Mijn activiteit is gebaseerd op een wederzijds respect, eerlijkheid en absolute discretie. Mijn klanten zijn van het grootste belang, ik maak er een punt van aan hun verwachtingen te voldoen en ze met een tevreden gevoel te verlaten. Dit heeft mijn reputatie gemaakt, ik werk hoofdzakelijk met vaste klanten of klanten die over mij gehoord of gelezen hebben. 

 

 

 

Wat kan ik voor u doen?

 

Wat mensen over mij vertellen

...Een dame met brains, daar hou ik wel van!...Ongezien! Nog nooit zo'n goede ervaring gehad met een DVP...

da-resident

...Mijn tip voor wie haar aandurft: respecteer haar en ze zal je vermoedelijk in hogere sferen brengen dan je ooit al ben geraakt. Een super sexy hete lady mét mooie inhoud! Ze is echt de moeite...

Spout

Vandaag voor en eerste maal bij Sharon geweest, miljaar dat is buiten categorie dat zij speelt, dat is Champions League, werd gewoon van mijn sokken geblazen door dat moordwijf! Sharonneke, mij lichaam trilt nog na.

thibault007

Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon