top of page
  • Foto van schrijverSharon

Hoe verliep mijn allereerste afspraak?

Mijn eerste klant zal ik niet snel vergeten. Op gebied van seks was ik zeker geen groentje meer, de wandelwereld daarentegen was iets totaal nieuw voor mij.


Die ochtend werd ik verwacht bij privéhuis Kelly voor mijn allereerste stappen in de prostitutie. Het huis was recent naar een nieuwe locatie verhuisd en het klantenbestand begon goed aan te dikken. Ze zochten nieuwe werkkrachten. De voorbije weken had ik zorgvuldig, via internet, fora en advertentiewebsites, uitgezocht waar ik zou solliciteren. Ik zocht vooral een veilige omgeving, met een vrouw aan het roer en het liefst niet te veel concurrentie. Privéhuis Kelly leek mij ideaal om te starten. Twee dagen eerder had ik mijn Madam voor het eerst ontmoet, zij was een zeer vriendelijke, leuke vrouw, we waren goed overeen gekomen en ik had er erg veel zin in! Nog maar net binnen, kreeg ik van Kelly te horen dat ik mij meteen moest klaarmaken, er kwam namelijk iemand voor mij en die zou er snel zijn. Leuk! Dacht ik, net aangekomen en al direct iemand die voor mij komt. Ergens voelde ik mij best trots, als prille veertiger tussen de veel jongere popjes had ik mij wel wat zorgen gemaakt over mijn leeftijd. Waarom zouden heren voor mij kiezen terwijl ze voor hetzelfde tarief met een jong en fris blaadje de lakens kunnen delen?

Met mijn mooiste setje lingerie aan, op de hoogste pumps die ik in mijn schoenenkast had kunnen vinden, keek ik

nog even in de spiegel of het beeld mijzelf kon bekoren. Ik leek wel vermomd, de dame in het spiegelbeeld was zo ver verwijderd van wie ik ben in het alledaagse leven. Veel te zwaar geschminkt, mijn mooie krullen platgestreken, ik was onherkenbaar. Dat gaf mij een gevoel van veiligheid. Ik was er klaar voor.


In de keuken stond Kelly mij op te wachten voor een paar woordjes uitleg over de wensen van mijn klant. Hij was namelijk een bijzondere klant, was er al jaren kind aan huis en belde regelmatig om te vragen of er geen nieuwe meisjes waren. Als dat het geval was maakte hij meteen een afspraak zodat hij de eerste zou zijn. Zo was hij dus bij mij uitgekomen. “Ben je bang voor naalden?” Vroeg Kelly iets of wat aarzelend. Neen, daar was ik niet bang voor maar waarom deze vraag? Ze ging verder met: B. heeft een speciale fetisj, hij speelt graag een rollenspel waarbij hij de verpleger is en de dame de rol van zijn patiënte vervult. Hij heeft een tasje mee met medisch materiaal en daar zitten steriele naalden tussen die hij het liefst in je billen prikt. Als dat mag, betaalt hij 25 euro extra. Ineens begreep ik waarom collegaatjes mij met die rare blik aankeken die ik aanvankelijk niet kon plaatsen, zij wisten wat mij te wachten stond. Een beetje twijfelend en hopend op het beste, hoorde ik de deurbel al gaan. Daar stond de gevreesde verpleger B., een man van middelbare leeftijd met een onknap gezwollen aangezicht en, zoals verwacht, een tasje in de hand. Er werd hem iets te drinken aangeboden en ik werd hem voorgesteld, het viel mij op dat hij niet rechtstreeks naar mij durfde kijken. Jammer, een vriendelijke blik en een glimlach had ik goed kunnen gebruiken als geruststelling dat het allemaal wel ging meevallen.

Het geld nam Kelly in ontvangst en mijnheer mocht mij naar boven volgen. Eerst de verplichte passage in de badkamer. Wanhopig was ik op zoek naar een teken, een blik, een glimlach, een aanraking. Iets wat ik zou kunnen vertalen als: we zijn een team en we gaan samen een leuke tijd beleven. Niets daarvan, het bleef bij een monoloog van mij terwijl ik met veel zorg zijn en mijn intieme delen onder handen nam met een washandje. Op naar de kamer, zijn onverschillige houding doet mij ondertussen serieus twijfelen. In mijn hoofd speelt zich even een horrorscenario af, wat als hij pas tevreden is als de pijn van mijn gezicht valt af te lezen? Dat gun ik hem niet, niet op die manier! Een half uurtje is zo voorbij, spreek ik mezelf moed in. Ik zal geen kik geven, dat hij zijn naalden maar diep in mijn vlees duwt als het dat is wat nodig is om een glimlach op zijn gezicht te toveren. De sessie kan nu beginnen, mijn pumps heb ik nog aan, voor de rest sta ik poedelnaakt voor hem, ter zijner beschikking. Mijn kin hoog in de lucht, hem recht aankijkend vraag ik wat hij heeft meegebracht. Uit zijn tas haalt hij voorzichtig een speculum tevoorschijn, hij wil mij hiermee examineren. Het idee spreekt mij aan, dit heb ik altijd al enorm opwindend gevonden. Eindelijk kan ik wat ontspannen, rustig op de rand van het geïnstalleerd, met de benen wijd open, kijk ik toe hoe hij zijn ding doet. Hij lijkt tevreden van mijn houding maar schakelt snel over naar het volgende, we hebben tenslotte maar een half uurtje tijd. Er volgen nog een aantal seksuele handelingen die hij zonder enige vorm van voorzichtigheid uitvoert. Zijn dikke, korte penis duwt hij zomaar zonder voorbereiding tussen mijn billen, zo diep als hij kan, mijn kont in. De pijn is hevig maar van korte duur weet ik uit ervaring. Ik laat niets blijken en doe gewillig mee. Zijn houding is over de hele lijn dwingend, hij beveelt en ik volg. Daar kan ik gelukkig wel mee leven, de rol van onderdanige tijdens seks is mij op het lijf geschreven. Even later zit hij opnieuw in zijn tas te friemelen, dan komen de naalden op het toneel. Voor het eerst zie ik een blijk van voldoening en plezier op zijn gelaat verschijnen, hij lijkt gefascineerd door die prikjes. Ze zitten wel degelijk in een steriele verpakking, dat was voor mij een voorwaarde om toe te laten dat hij ze zou gebruiken. Het zijn er verschillende, van heel dunne naaldjes, tot de grotere, dikke naalden die gebruikt worden voor puncties. Hij spreekt nu wel, showt zijn naalden met enige trots en kijkt mij aan in de hoop een glimp van angst te kunnen opvangen.



Zelf neem ik ook de naalden in mijn handen, ik wil vooral zeker zijn dat de verpakkingen nog mooi verzegeld zijn en dat zijn ze. Ik ben nu helemaal op mijn gemak, er is geen gevaar en met pijnprikkels weet ik verdomd goed om te gaan. Terwijl hij polst naar mijn voorkeur voor een naald, blijf ik enthousiast glimlachen. Hij mag van mij zelf de naald kiezen, maakt mij niet uit welke. Hij lijkt wat verrast en weet niet goed om te gaan met mijn overgave, uiteindelijk kiest hij voor een kleine dunne naald. Ik mag dan op mijn buik op het bed plaatsnemen, mijn billen ter beschikking. Ik ben volledig ontspannen en voel helemaal niets als hij de naald in mijn bilspier drukt. Zelf, ben ik verrast dat de naald er al in zit en dat spreek ik luidop uit. Daar had hij duidelijk geen rekening mee gehouden, het zint hem niet echt, hij fronst de wenkbrauwen. Ik sta weer overeind en wil graag het resultaat in de spiegel aanschouwen, enkel het groen plastic deeltje is nog zichtbaar, de naald zelf zit helemaal in mijn bil. Die voel ik wel wat zitten bij het stappen maar van pijn is geen sprake. Hij lijkt lichtjes geïrriteerd en stelt voor om het met een grotere naald te proberen. Ik heb een binnenpretje, ik heb ondertussen door dat zijn fetisj niets te maken heeft met naalden. Zijn opwinding wordt gevoed door angst van zijn slachtoffer. Deze keer heeft hij pech, ik roep vrolijk uit dat hij voor mijn part al zijn naalden in mijn billen mag prikken! Op het einde van de sessie loop ik door de kamer met vier naalden in mijn bil, een brede glimlach op mijn gezicht en een diep teleurgestelde klant.





1.322 weergaven2 opmerkingen
bottom of page