top of page
Sharon Companion_edited_edited_edited.jpg

Mijn hoofdactiviteit bestaat uit privéontvangst, om veiligheidsredenen ontvang ik echter nooit alleen, er zullen steeds andere aanwezigen zijn in het gebouw. Uw privacy wordt natuurlijk gegarandeerd.
Thuis ontvangen is helemaal uitgesloten, ik heb naast mijn job een boeiend privéleven en wil dat graag zo houden.
De locatie is een discreet gelegen kamerverhuur met ruime parkeergelegenheid. Het adres krijgt u bij het maken van een afspraak. Eens daar aangekomen, kom ik jou bij de ingang ontvangen na een seintje van jou.


Vrijblijvend langskomen is geen optie, ik ontvang enkel op afspraak.
Een afspraak regelen verloopt in principe vlot via mijn GSM, als u geen antwoord krijgt is het omdat ik op dat moment niet beschikbaar ben of u met verborgen nummer belt. Een concrete afspraak of vraag naar beschikbaarheid kan via SMS geregeld worden, als u echter met meerdere vragen zit zult u moeten bellen.

Woordje uitleg bij mijn tarieven

* Meerdere hoogtepunten zijn altijd mogelijk, ook bij een half uurtje! 

* Prijzen "vanaf" zijn standaardprijzen, voor sommige handelingen komt er een extra van 25 Euro bij (Golden Shower, prostaatmassage, rimmen)

* Hoewel het niet mijn doel is om klanten zo snel mogelijk buiten te werken, laat ik niet toe dat we over de tijd gaan. Als je een half uurtje boekt, krijg je ook een half uurtje (en geen 40-45 min)

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Maandag     van 10 uur tot 16 uur
Dinsdag       van 10 uur tot 16 uur
Woensdag   niet beschikbaar
Donderdag  van 10 uur tot 16 uur
Vrijdag         van 10 uur tot 14 uur
Zaterdag      niet beschikbaar
Zondag        niet beschikbaar

bottom of page