top of page

Erotiek, prostitutie, waargebeurde verhalen, afspraakje

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

Erotiek, prostitutie, waargebeurde verhalen, afspraakje

Watermark1_edited.png
Sharon2.jpg

Sex is deeper than a few inches of penetration. It's a mental thing. A soul dance. Make the mind lose it and the body will follow. Simple.

Over mij

Wie ben ik?

 

 

Feitelijk, niet meer of niet minder dan een ongedwongen vrouw. Open-minded en zonder taboes, doch niet verstoken van verstand. Een levendige, heldere geest, zo vrij als een vogel. Ik hou ervan mij te laten meeslepen door mijn partner, mij volledig overgeven aan het huidige moment, zonder remmen en zonder schaamte.

 

Ik zou hier een lijstje met ontelbaar veel kwaliteiten kunnen neerpennen, maar ik geloof graag dat u zelf in staat bent u een mening te vormen. Ik heb het lef niet te beweren dat ik de ideale gezelschap ben voor iedere man; ervan bewust zijnde dat er evenveel ideale dates bestaan als mannen op deze wereld.

Ik durf daarentegen garant te staan voor een passionele, authentieke date, een intens moment van geven en nemen tussen man en vrouw.

Als zelfstandige ondernemer ben ik volledig in orde met mijn statuut, ik beschik over een BTW -en ondernemingsnummer en betaal net als iedereen mijn belastingen. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast, maar het zorgt voor rust en veiligheid en dit is het me meer dan waard.

Dames die ervoor kiezen om dit stuk administratie over te slaan zullen zonder verrassing een stuk goedkoper hun diensten kunnen aanbieden. Ieder mag dat voor zichzelf uitmaken en ook u kan ervoor kiezen om met deze dames te daten. Mijn tarieven zijn wat ze zijn, te nemen of te laten.

 

 

 

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Profiel

Mijn Profiel

Sexy isn't always about boobs or butts. It's the way you walk, the way you talk, and the way you think.

Leeftijd: 54

 

Gewicht: 58 kg

 

Lengte: 1,63 cm

 

Haarkleur: bruin

 

Oogkleur: bruin

 

Cupmaat: B (bijgewerkt)

 

Intiem kapsel: driehoekje

 

Sexuele geaardheid: bisexueel

 

 

 

Wat kan ik voor U doen?
Sharon

Sharon

20221230_090603_edited

20221230_090603_edited

DSC04040

DSC04040

20230117_100247_edited

20230117_100247_edited

20221226_104530_edited

20221226_104530_edited

Mijn diensten zijn bedoeld voor nette, respectvolle heren, dames en koppels. 

Mijn activiteit is gebaseerd op een wederzijds respect, eerlijkheid en absolute discretie. Mijn klanten zijn van het grootste belang, ik maak er een punt van aan hun verwachtingen te voldoen en ze met een tevreden gevoel te verlaten. Dit heeft mijn reputatie gemaakt, ik werk hoofdzakelijk met vaste klanten of klanten die over mij gehoord of gelezen hebben. 

 

 

 

Wat kan ik voor u doen?

Wat mensen over mij vertellen

Wat mensen over mij vertellen

Zico

Reeds lang een wandelaar maar gisteren toch wel van ‘mijn sokken geblazen’.
Voor de eerste keer in mijn toch al redelijke carrière als wandelaar mogen proeven 👅 van een squirtertje!
Na meer dan een dag zit ik hier nog altijd na te genieten van die heerlijke nectar die vrijkwam terwijl ik haar lag te beffen…

Spoiling

Met Sharon ga je je eigen grenzen kunnen verleggen. Ongeëvenaarde sexuele en sensuele energie die ze op een heel teasende manier weet op jou los te laten. Bij dit alles geniet ze zelf enorm intens mee. Topper zonder twijfel

Bodylover5

Deze namiddag Sharon nog eens bezocht voor een "healing Sessie" . Was er weer eentje om in te kaderen .
Sharon haar libido is werkelijk van torenhoog niveau. als ze eenmaal opgewarmd is is ze meestal niet snel voldaan . Was vandaag niet anders , heb zelfs niet moeten opwarmen . madam komt de deur opendoen in een sexy kleedje mooi aansluitend over haar kontje en onmiddellijk zag ik dat ze zelf haar slipje al uit had . De kamer deur was nog maar goed dicht of we waren al volop aan het tongen.
bottom of page