top of page
  • Foto van schrijverSharon

"Hoe kan ik een afspraak met jou bemachtigen?"

Bijgewerkt op: 5 okt. 2022


"Hey ! Kan je mij nu ontvangen?"

Dat is, zonder twijfel, veruit de meest voorkomend sms'je die ik ontvang. Maar, alle mooie bedoelingen ten spijt is mijn antwoord steevast: Neen !

Hieronder leg ik uit waarom het soms moeilijk kan zijn om een afspraak met mij te regelen en wat je zou kunnen ondernemen om meer kans te maken.
Maak uw afspraak ruim vooraf.


In de regel start ik mijn dag met een goed gevulde agenda, af en toe is zelfs de hele week al volgeboekt.

"Amaï! Jij hebt het wel heel druk zeg." is een beetje het standaard antwoord die ik krijg als ik meedeel in de komende dagen geen afspraakjes meer te kunnen inplannen.


Voor een stuk, is dat ook zo. Ik heb het, ongeveer, net zo druk als ik dat zelf wil. Dagelijks krijg ik verzoeken tot afspraken die ik af sla. Soms omdat mijn agenda echt geen lege ruimtes meer vertoont, soms heb ik wel nog blanco ruimte, maar ben ik er mentaal niet op voorbereid om, op dat moment, een klant te ontvangen.

Ik hou ervan om mijn dag mooi vooraf uit te stippelen, met pauzes om te rusten, te eten en eventueel verder te werken aan mijn administratie of zelfs een artikel te lezen die ik eerder had opgeslagen. Last minute veranderingen in mijn agenda brengen altijd stress met zich mee en zal ik ten alle kosten proberen te vermijden.
Geef een minimum aan achtergrondinformatie.


En misschien nog belangrijker, schrijf in volle zinnen. Iemand die mij benadert met alleen maar het woordje "Vrij?" komt niet gemotiveerd over. Als het al teveel moeite kost om een zin voluit te schrijven, stel ik mij de vraag of ik die klant wel tevreden kan stellen. Misschien blijft die man wel een uur op zijn rug liggen, zonder enige vorm van interactie. Op zich is daar niets mis mee, maar ik verkies persoonlijk echte dates. Dates waarbij we beiden aan ons trekken komen, op lichamelijk en op geestelijk vlak. Seks is veel meer dan een penis en een vagina die in elkaar schuiven.

Wat je identiteit of uiterlijk voorkomen is, maakt mij weinig uit. Wat je van ons onderonsje verwacht daarentegen is waardevolle informatie om uit te maken of ik in staat ben je verwachtingen in te lossen. Heb ik twijfels? Dan wordt het niets, liever een gemiste kans dan een ontevreden klant.« Sex is deeper than a few inches of penetration. It's a mental thing. A soul dance. Make the mind lose it and the body will follow »


Kwaliteit boven kwantiteit.Er was een tijd dat ik bijna ieder klant die zich aanbood, kon en wilde ontvangen. Het lukte mij toen probleemloos om mijn enthousiasme en seksdrive tot het einde van de dag te bewaren en een twaalfde of dertiende klant met een onberispelijke service te bedienen. Vandaag is dat niet meer het geval, mijn beschikbare tijd is beperkt en mijn conditie gaat onherroepelijk achteruit. Na een paar vermoeiende afspraakjes, krijg ik al zin om de handdoek in de ring te gooien. Misschien lijkt het je een gek idee voor een sekswerker maar ik ontvang echt niemand tegen mijn zin. Ik moet dus keuzes maken, hoeveel afspraakjes aanvaard ik op die specifieke dag, wie laat ik komen en wie niet?
Persoonlijke voorkeuren.Een glazen bol zou handig zijn, even in de toekomst piepen om er achter te komen wat er op mij afkomt. Net als iedereen maak ik goede en minder goede dagen mee, op de ene moment kan ik de wereld aan en bergen verzetten, op een ander moment raak ik echter met moeite onder de douche.

Dat heeft een rechtstreekse invloed op mijn seksdrive, dus neen, ik ben niet alle dagen van 's morgens tot s' avonds in de stemming voor een seksfeestje. Die periodes wisselen elkaar af, na enkele dagen van grote, onstilbare honger komen de dagen zonder eetlust.

Bij het inplannen van afspraken hou ik hiermee rekening, in de mate van het mogelijke. Je bent dan misschien zeer welkom op een bepaalde dag en helemaal niet op een andere dag.


Met de tijd heb ik een mooi klantenbestand kunnen opbouwen, stuk voor stuk heren die meer verwachtingen hebben tijdens een date dan alleen "Boops and Butt" om mee te spelen. Die klanten kan ik heel makkelijk inplannen, ik weet wat ik van hen kan verwachten en vooral wat hun verwachtingen zijn.

In mindere tijden zal ik alleen bekende klanten aanvaarden, mijn advertentie staat dan ook niet online. In goede tijden, wissel ik graag af met "nieuwtjes". Vaste klanten zorgen voor structuur en veiligheid, naast een redelijk stabiel inkomen. Nieuwtjes zijn dan weer verschrikkelijk opwindend en een echte boost voor mijn libido!Beste tijdstip om te bellen.


Uiteraard laat ik mijn GSM links liggen als ik in gezelschap ben. Dat maakt dat ik vaak niet kan antwoorden op berichtjes en oproepen. Buiten mijn werkuren is het ook niet altijd mogelijk om een oproep te beantwoorden. Onderweg met de wagen neem ik natuurlijk niet op en thuis is mijn tienerzoon meestal in de buurt.

In de ochtend tussen 9:00 en 10:00 ben ik in principe telefonisch bereikbaar, als je mij absoluut aan de lijn wil hebben is dat het beste tijdstip. Een sms'je met praktische vragen kan ik tijdens een pauze beantwoorden, maar niet als er meerdere uren verstreken zijn en ik twijfel of het nog veilig kan. Stel je voor dat je ondertussen thuis met je wederhelft aan tafel zit. Je kan aangeven tot welk uur ik veilig kan reageren, dan hou ik daar rekening mee.
In een notendop.


Het lijkt wel een hele opgave als ik het zo herlees. Deze tips zijn echter niet in het leven geroepen om eisen te stellen, ik beschouw mijzelf niet als "High Class" en ben van nature breeddenkend en tolerant. Je bent welkom bij mij, ongeacht je opleidingsniveau en of je nu een maatpak draagt of je werkkledij. Dat is allemaal weinig relevant voor een leuke tijd tussen de lakens.


Je hebt het wel door nu, de kans bestaat dat het tussen ons nooit tot een echte afspraak komt. Mijn ontvangsttijden zijn beperkt en ik ontvang nooit in de avond of tijdens het weekend. Minimum een dag vooraf een afspraak regelen, wat achtergrondinformatie verschaffen en je bent al een heel eind verder. Veel succes gewenst!1.200 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Invitado
01 feb 2023

Ik kan me niet exact meer herinneren hoe onze eerste contacten verlopen zijn maar ergens moet ik toch de juiste indruk bij jou gemaakt hebben. Dat we op vandaag na al die jaren nog steeds graag bij elkaar komen zegt voldoende. Alleen maar respect voor jou Sharon.

Me gusta
bottom of page