• Sharon

"Hoe kan ik een afspraak met jou bemachtigen?"

Bijgewerkt op: 5 okt.


"Hey ! Kan je mij nu ontvangen?"

Dat is, zonder twijfel, veruit de meest voorkomend sms'je die ik ontvang. Maar, alle mooie bedoelingen ten spijt is mijn antwoord steevast: Neen !

Hieronder leg ik uit waarom het soms moeilijk kan zijn om een afspraak met mij te regelen en wat je zou kunnen ondernemen om meer kans te maken.
Maak uw afspraak ruim vooraf.


In de regel start ik mijn dag met een goed gevulde agenda, af en toe is zelfs de hele week al volgeboekt.

"Amaï! Jij hebt het wel heel druk zeg." is een beetje het standaard antwoord die ik krijg als ik meedeel in de komende dagen geen afspraakjes meer te kunnen inplannen.


Voor een stuk, is dat ook zo. Ik heb het, ongeveer, net zo druk als ik dat zelf wil. Dagelijks krijg ik verzoeken tot afspraken die ik af sla. Soms omdat mijn agenda echt geen lege ruimtes meer vertoont, soms heb ik wel nog blanco ruimte, maar ben ik er mentaal niet op voorbereid om, op dat moment, een klant te ontvangen.

Ik hou ervan om mijn dag mooi vooraf uit te stippelen, met pauzes om te rusten, te eten en eventueel verder te werken aan mijn administratie of zelfs een artikel te lezen die ik eerder had opgeslagen. Last minute veranderingen in mijn agenda brengen altijd stress met zich mee en zal ik ten alle kosten proberen te vermijden.
Geef een minimum aan achtergrondinformatie.


En misschien nog belangrijker, schrijf in volle zinnen. Iemand die mij benadert met alleen maar het woordje "Vrij?" komt niet gemotiveerd over. Als het al teveel moeite kost om een zin voluit te schrijven, stel ik mij de vraag of ik die klant wel tevreden kan stellen. Misschien blijft die man wel een uur op zijn rug liggen, zonder enige vorm van interactie. Op zich is daar niets mis mee, maar ik verkies persoonlijk echte dates. Dates waarbij we beiden aan ons trekken komen, op lichamelijk en op geestelijk vlak. Seks is veel meer dan een penis en een vagina die in elkaar schuiven.

Wat je identiteit of uiterlijk voorkomen is, maakt mij weinig uit. Wat je van ons onderonsje verwacht daarentegen is waardevolle informatie om uit te maken of ik in staat ben je verwachtingen in te lossen. Heb ik twijfels? Dan wordt het niets, liever een gemiste kans dan een ontevreden klant.« Sex is deeper than a few inches of penetration. It's a mental thing. A soul dance. Make the mind lose it and the body will follow »


Kwaliteit boven kwantiteit.Er was een tijd dat ik bijna ieder klant die zich aanbood, kon en wilde ontvangen. Het lukte mij toen probleemloos om mijn enthousiasme en seksdrive tot het einde van de dag te bewaren en een twaalfde of dertiende klant met een onberispelijke service te bedienen. Vandaag is dat niet meer het geval, mijn beschikbare tijd is beperkt en mijn conditie gaat onherroepelijk achteruit. Na een paar vermoeiende afspraakjes, krijg ik al zin om de handdoek in de ring te gooien. Misschien lijkt het je een gek idee voor een sekswerker maar ik ontvang echt niemand tegen mijn zin. Ik moet dus keuzes maken, hoeveel afspraakjes aanvaard ik op die specifieke dag, wie laat ik komen en wie niet?