top of page
 • Foto van schrijverSharon

Nóg een seks-blog?

Bijgewerkt op: 2 okt. 2022

Yep! Maar niet zomaar eentje.Laten we beginnen met een korte voorstelling. Mijn naam is Sharon, dat is in ieder geval de naam waaronder ik bekend sta bij mijn klanten. Sinds enkele jaren ben ik actief in de prostitutiesector.


Prostitutie. Het woord is gevallen, het oudste beroep ter wereld roept zelfs op de dag van vandaag nog te vaak de meest extreme beelden op. Van een zielige, seksverslaafde vrouw, zonder enige vorm van eigenwaarde tot een gewetenloze oplichtster die over lijken gaat om het geld uit uw zakken te halen. Ik beweer niet dat deze types niet bestaan, ik ben ze zelf ook wel eens tegengekomen maar het blijven uitzonderingen.

Met deze blog help ik je op weg naar een meer genuanceerd beeld van wat het echt inhoud om als sekswerker door het leven te gaan. Hierbij ga ik geen blad voor de mond nemen, ik ben niet op zoek naar meer klanten. Mijn eigen visie delen, daar draait het om, mijn onpopulaire en "out of the box" gedachtegangen uiteenzetten.
Wat kun je verwachten van deze blog?


De zoveelste blog over seks, hoor ik je roepen. Is er daar echt behoefte aan?

Absoluut! Niet dat ik over bijzondere schrijftalenten beschik, maar zonder twijfel over een opmerkelijke manier van denken en naar de wereld te kijken. Dit is te danken aan mijn excentrieke brein of, afhankelijk van de context, te wijten aan mijn excentrieke brein. Dat laat ik bewust in het midden.

Op die manier wordt de inhoud van mijn blog echt een uniek stukje inzicht in het reilen en zeilen van het leven als sekswerker.


Seks, seks en nog eens seks. Ja, ik weet het: daar kwam je voor. Dit wordt ook de rode draad door mijn posts, maar er komen veel meer zaken aan bod in mijn blog.

De hoer, of hoe je het ook wil noemen, is tenslotte maar een klein stukje van mijn persoonlijkheid. Daarnaast ben ik ook een moeder, een kind, een echtgenote, een minnares, een vriendin, een vertrouweling en onvoorwaardelijke lover. En last but not least: een ondernemer.


 • Opiniestukken

 • Persoonlijke tirades en "Coups de coeur"

 • Informatieve artikels over seksualiteit en relaties

 • Korte verhalen, fictie

 • Waargebeurde verhalen

 • Posts van gastbloggers

 • Polls

 • Debatten en discussies over seksgerelateerde onderwerpen

 • Podcasts, foto's en video's

 • ...

Laat van je horen.

Een nieuwe uitdaging dus, net dat waar ik nu behoefte aan heb. Ik geef toe, ik ben snel verveeld en steeds op zoek naar nieuwe drijfveren. Stilstaan is synoniem voor achteruit gaan!

Het wordt geen makkelijke opgave, we komen er samen snel achter of ik de nodige skills heb om deze hoofdstuk tot een goed einde te brengen.Weet je dat je mij kan steunen en helpen om door te gaan met mijn plan? Ben je zelf actief in de prostitutie of maak je gebruik van de diensten van een sekswerker? Heb je een vraag of mening over mijn activiteiten of de sector?

Laat van horen!

Laat een reactie achter of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je niets hoef te missen van mijn fratsen.

428 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page