Privé ontvangst

Mijn hoofdactiviteit bestaat uit privéontvangst, om veiligheidsredenen ontvang ik echter nooit alleen, er zullen steeds andere aanwezigen zijn in het gebouw (in de studio zelf is er niemand anders aanwezig en u wordt door niemand gezien!) Uw privacy wordt natuurlijk gegarandeerd.

Thuis ontvangen is helemaal uitgesloten, ik heb naast mijn job een boeiend privéleven en wil dat graag zo houden.

De locatie is een discreet gelegen studio met ruime parkingsgelegenheid. Het adres krijgt u bij het maken van een afspraak. Eens ter plaatse kom ik jou bij de ingang ontvangen na een seintje van jou.

U kan reeds terecht voor een vluggertje. 

Vrijblijvend langskomen is geen optie, ik ontvang enkel op afspraak.

Een afspraak regelen verloopt in principe vlot via mijn GSM, als u geen antwoord krijgt is het omdat ik op dat moment niet beschikbaar ben of u met verborgen nummer belt. Een concrete afspraak of vraag naar beschikbaarheid kan via SMS geregeld worden, als u echter met meerdere vragen zit zal u moeten bellen.

Tarieven Privéontvangst

 
DSC_0081_edited.jpg

Half uurtje

Niet heel veel tijd, wel heel veel zin? Een half uurtje kan ruim voldoende zijn om je "hoofd" leeg te maken. We gaan snel to the point, geen blabla maar wel boemboem!

Vanaf

€100

DSC04040_edited.jpg

Drie kwartier

Is een half uurtje net wat te krap? Met drie kwartier te boeken heb je minder last van tijdsdruk en verloopt alles wat rustiger.

Vanaf

€130

DSC_0063.JPG

Volledig uur

Liever uitgebreid van mijn aanwezigheid genieten? Langzaam de spanning opbouwen of meerdere hoogtepunten, aan jou de keuze!

Vanaf

€150

Woordje uitleg bij mijn tarieven

* Meerdere hoogtepunten zijn altijd mogelijk, ook bij een half uurtje! 

* Prijzen "vanaf" zijn standaardprijzen, voor sommige handelingen komt er een extra van 25 Euro bij (KIM, Golden Shower, prostaatmassage, rimmen)

* Hoewel het niet mijn doel is om klanten zo snel mogelijk buiten te werken, laat ik niet toe dat we over de tijd gaan. Als je een half uurtje boekt, krijg je ook een half uurtje (en geen 40-45 min)

 

Beschikbaarheid

Maandag     van 10 uur tot 16 uur
Dinsdag       van 10 uur tot 16 uur
Woensdag   niet beschikbaar
Donderdag  van 10 uur tot 16 uur
Vrijdag         van 10 uur tot 14 uur
Zaterdag      niet beschikbaar
Zondag        niet beschikbaar